×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

Volyymiripset


Näyttävää kauneutta

Kun haluat säväyttää näyttävillä ripsillä, valitse LashLovers®-volyymiripset. Volyymiripsien avulla luonnonripsiisi voidaan luoda upeaa tuuheutta. Volyymiripset kehystävät katsetta kauniisti.

LashLovers®-volyymiripset

Volyymiripset valloittivat Suomen, kun LashLovers® toi markkinoille täysin uudenlaisen volyymiripsitekniikan vuonna 2014. Volyymiripsissä käytetään huippukevyitä ripsikuituja ja ainutlaatuista asennustekniikkaa. Ripsimateriaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti.

Vain koulutetuilta LashLovers®-ammattilaisilta

Luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2–7 erittäin ohutta volyymikuitua. Upean lopputuloksen takana ovat korkeatasoiset tuotteet, Lashloversin kehittämä ainutlaatuinen tekniikka sekä volyymiripsitekniikkaan koulutettu LashLovers®-ammattilainen.

Hellävarainen ripsiliima

Volyymiripsien kiinnittämisessä käytetään ripsienpidennyskäyttöön suunniteltua ripsiliimaa. Liimavaihtoehtoja on useita ja ammattilainen valitsee aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan ripsiliiman. LashLovers Oy:n valikoimissa on myös medikaalinen No Panic -ripsiliima. Se ei sisällä ollenkaan etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaatteja, jotka ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen suhtautuu allergia-asioihin aina vakavasti. Keskustele asiasta tarvittaessa Lashlovers®-ammattilaisen kanssa.

Kauniit ja kevyet ripset

Koulutettu LashLovers®-ammattilainen muodostaa ripsiviuhkat käsityönä juuri sinulle parhaiten sopiviksi. Ripsiviuhkojen kiinnittäminen ei satu tai tunnu epämukavalta. Oikein valitut ripsimateriaalit ja ammattimainen kiinnitys varmistavat sen, että volyymiripset näyttävät kauniilta ja asiakkaan persoonallisuuteen sopivilta. Vaikka ripsissä on volyymiä, ne eivät tunnu raskailta; ripsiviuhkassa käytettävä ripsikuitu on erityisen kevyttä.

Puhtaisiin ja kuiviin ripsiin

Ripsipidennykset tehdään aina puhtaisiin ja kuiviin luonnonripsiin. Asennuksen jälkeen ammattilainen käyttää ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikoja ripsien kastelemisessa tai saunomisessa ei ole.

Puhtaus pidentää ripsien ikää

Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsipidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus kasvojenpesun yhteydessä auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

Luonnonripsi ei vahingoitu

Ripsipidennysten tavallinen huoltoväli on noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti 8–20 viikkoon. Voit kasvattaa pois tai poistattaa ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa.