×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

Tutustu tilaus- ja toimitusehtoihimme

Tilaaminen

Kaikki tilaukset otetaan vastaan ainoastaan verkkokaupan kautta (ei puhelin- eikä sähköpostitilauksia). Näin taataan asiakkaille lyhyet toimitusajat ja mahdollisuus palkintotuotteiden lunastamiseen.

Rekisteröityminen

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennys-
koulutus. Rekisteröityminen on maksutonta.

Palvelun tuottaja voi halutessaan evätä rekisteröitymisen.

Tilauskäsittely ja toimitusaika

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausten arvioitu toimitusaika on pääsääntöisesti maksimissaan kolme työpäivää. Tilaukset käsitellään ja pyritään postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa palvelun tuottaja tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä palvelun tuottajalle. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Tuotetakuu

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Toimittamamme ripsiliimat ovat lukuisissa testeissä osoittautuneet tasalaatuisiksi. Epäselvissä tapauksissa on virhe toistuvasti löydetty asennustekniikasta, ei ripsiliimoista. Takaamme liimojen toimivuuden asianmukaisesti käytettynä ainoastaan sertifioiduille LashLovers®-ammattilaisille.

 

Tuotehinta ja toimituskulut

Voimassaoleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Palvelun tuottaja pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

Maksutavat

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

Noutamattomat lähetykset

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu maahantuontiin, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä. Asiakas voi halutessaan tilata palautuneen tilauksen uudelleen verkkokaupan kautta omasta asiakasprofiilista Edelliset tilaukset -kohdasta. Toimitamme asiakkaalle sähköpostitse tositteen palautetusta maksusta.

Palautusoikeus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja käyttämätön sekä myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta palvelun tuottajalle asiakaspalautuksena. Palautuksen mukana on toimitettava asiakkaan yhteystiedot, palautuksen syy sekä tieto vaihdetaanko tuote uuteen vai puretaanko kauppa ko. tuotteen osalta.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

Riitatapausten ratkaisu

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.