×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

LashLovers®-ripsienpidennyskoulutus vasta-alkajille


Kesto 2 päivää, hinta 720,- + alv 24 %


Yksilöllistä opetusta

Yksilöllisen opetuksen takaamiseksi koulutamme uudet alalle tulevat ammattilaiset aina maksimissaan kolmen henkilön pienryhmissä. Ripsienpidennystyössä vaaditaan huolellisuutta ja paneutumista materiaaleihin ja tekniikoihin. Useat pienet asiat vaikuttavat lopputulokseen. Kyse on erikoisosaamisesta, jota et opi muutaman tunnin kurssilla. Koulutuspäivä on alku oppimiselle – mestareiksi tullaan harjoittelun ja työkokemuksen kautta! 
Katso avoimet koulutuspäivät koulutuskalenteristamme. Tiedustele muita mahdollisia koulutuspäiviä osoitteesta: info@lashlovers.fi.

Teoriasta käytännön harjoitteluun

Koulutuksemme ensimmäinen päivä alkaa noin 6 tuntia kestävällä teoriaosuudella, jossa käydään läpi todella kattava, uudistunut koulutusmateriaali ja opiskellaan mm. oikeaoppinen ripsienpidennysten asennustekniikka sekä erilaisten kuitujen soveltuvuus erilaisille silmänmalleille. Koska aluksi kaksikätinen pinsettityöskentely voi tuntua hankalalle, tekniikkaa harjoitellaan ensin mannekiinipäille. Löydät ergonomisen asennon ja saat varmuuden perustyöskentelyysi. Pidennysten asentaminen on koukuttavaa puuhaa! Sinulla on mahdollisuus lainata mannekiinipäätä heti ensimmäisen koulutuspäivän päätteeksi kotiisi, jossa saat hioa tekniikkaasi. Koulutuksen toinen päivä aloitetaan kertaamalla jo opitut asiat. Sen jälkeen pääset tekemään ensimmäistä taidonnäytettäsi asiakkaalle. Mikäli haluat, voit ottaa harjoitusasiakkaaksi tuttavasi.

Koulutuksemme ei velvoita sinua ostamaan tuotteita tai starttipakettia, vaan suunnittelemme yhdessä aina tarpeisiisi soveltuvat aloitustuotteet. Näin pääset alkuun hyvinkin pienellä panostuksella.


Kohti sertifikaattia

Koulutuksen jälkeen siirryt itsenäiseen harjoitteluvaiheeseen, jonka kesto on vähintään 6 kuukautta. Kun sen jälkeen koet, että hallitset pidennysten asentamisen sujuvasti, on halutessasi sertifikaatin suorittamisen aika. Se suoritetaan työnäytekuvin, jotka toimitetaan kouluttajalle sähköpostitse. LashLovers®-sertifikaatti on veloitukseton.

Verkoston tukea

Heti koulutuksen jälkeen pääset mukaan suljettuun LashLovers®-ammattilaisryhmäämme. LashLovers®-yhteisön tuella voit pitää yllä erikoisosaamistasi ja saada iloa, innostusta ja tukea omaan työhösi. Verkosto on osoittautunut loistavaksi ammattilaisten yhteisöksi - ei keskinäistä hinta- tai muuta kilpailua, vaan aitoa sparrausta, ideoita, vinkkejä ja linkkejä.

LashLovers®-ammattilaiseksi

Kun olet suorittanut työnäytteen hyväksytysti, olet sertifioitu LashLovers®-ammattilainen. Onneksi olkoon! Tieto ansaitusta sertifikaatista lisätään ammattilaislistaamme. Mikäli katsomme, että työssäsi olisi vielä hiomisen varaa, autamme sinua veloituksetta niin kauan kun tarve vaatii.

Lisätiedot ja koulutusilmoittautumiset: info@lashlovers.fi tai 045 237 8887.