×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

Klassiset ripsienpidennykset


Kauniit ripset huomataan

Kauniit ripset korostavat katsetta ja samalla ne suojaavat silmiä auringonvalolta ja roskilta. Ripsienpidennyksistä on tullut luonteva osa kauneudenhoitoa.

Oikeat materiaalit

Ripsienpidennyksissä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja. Ripsikuidut säilyttävät kauniisti kaarevuutensa eivätkä tunnu silmissä miltään. LashLovers®-ammattilainen valitsee käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet aina asiakaskohtaisesti.

Hellävarainen ripsiliima

Ripsipidennysten kiinnittämisessä käytetään ripsienpidennyskäyttöön suunniteltua ripsiliimaa. Liimavaihtoehtoja on useita, ammattilainen valitsee aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan ripsiliiman. LashLovers Oy:n valikoimissa on myös medikaalinen No Panic -ripsiliima. Se ei sisällä ollenkaan etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaatteja, jotka ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia.

Asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen suhtautuu allergia-asioihin aina vakavasti. Keskustele asiasta tarvittaessa LashLovers®-ammattilaisen kanssa.

Kauniit ja kevyet ripset

Koulutetun LashLovers®-ammattilaisen luona ripsipidennysten laitto on itsensä hoitoa ja hemmottelua. Ripsien kiinnittäminen ei satu eikä tunnu epämukavalta. Oikein valittu ripsikuitu ja ammattimainen kiinnitys varmistavat, että ripset kestävät pitkään, näyttävät kauniilta ja tuntuvat luonnollisen kevyiltä.

Puhtaisiin ja kuiviin ripsiin

Ripsipidennykset tehdään aina puhtaisiin ja kuiviin luonnonripsiin. Asennuksen jälkeen ammattilainen käyttää ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikoja ripsien kastelemisessa tai saunomisessa ei ole.

Puhtaus pidentää ripsien ikää

Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsipidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus kasvojenpesun yhteydessä auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

Luonnonripsi ei vahingoitu

Ripsipidennysten tavallinen huoltoväli on noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti 8–20 viikkoon. Voit kasvattaa pois tai poistattaa ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa.