×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

LashLovers®-ripsienpidennyskoulutus ammattilaisille

(Preppauskoulutus/tuotevaihtokoulutus)


Kesto 1 pv, hinta 390,- + alv 24%


Täydennyskoulutusta ammattilaisille

Ammattilaisena sinulta odotetaan alasi asiantuntemista sekä teknistä taitoa. Täydentävä koulutus ja osaamisen päivittäminen auttavat sinua jaksamaan työssäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Mietitkö usein, kestävätköhän nämä ripset? Joskus ne kestävät loistavasti, joskus taas ei kahta viikkoakaan? Menevätkö joillakin asiakkailla ripset pahasti ristiin ja niiden selvittelyyn kuluu huoltoajasta iso osa? Tuoko asiakkaan silmien värinäliike lisäharmia? Tai tunnetko itsesi epävarmaksi, kun asiakas epäilee allergisoituneensa tai herkistyneensä ripsiliimalle? Aiheuttaako työ jatkuvaa hartiakipua tai jomotusta iltaisin?


Preppauskoulutuksessamme vahvistat ammatillista osaamistasi ja kykyä ratkaista haastavia tilanteita. Lisäkoulutus auttaa sinua vähentämään reklamaatioita ja lisäämään positiivisia asiakaspalautteita.

Päivän koulutuksen jälkeen pääset suorittamaan LashLovers®-sertifikaattia haluamallasi aikataululla. Sen hyväksymisen jälkeen olet yksi huipputaitureista, LashLovers®-ammattilainen. Tukenasi on LashLovers®-maahantuojan jatkuva tuki, verkoston sparraus ja jaettu ilo.

Saat myös tietoa LashLovers®-uutuuksista ja tarjouksista. Myös uudet asiakkaat löytävät luoksesi sivustomme kautta, kun sinut mainitaan siellä paikkakuntasi LashLovers®-ammattilaisena.

Lisätiedot ja koulutusilmoittautumiset: info@lashlovers.fi tai 045 237 8887.