×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

Toimitustavat

Verkkokaupan kassasivu näyttää aina toimitusosoitteen ja tilattavien tuotteiden koon perusteella alla listatuista vaihtoehdoista valittavissa olevat toimitustavat.

KOTIMAAN LÄHETYSTAVAT

Pikkupaketti

Pikkupaketti on edullinen ja kätevä tapa tilata pienikokoisia tilauksia, jotka mahtuvat postilaatikkoon tai postiluukusta. Pikkupaketit jaetaan kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana. Kuljetusaika on 2-3 työpäivää. Pikkupaketissa on kevytseuranta eli lähettäjä näkee www.posti.fi -sivustolta milloin paketti on Postin prosessissa. Lähetykset toimitetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon. Toimitukset tehdään arkipäivisin. Mikäli lähetys ei mahdu postiluukkuun tai -laatikkoon, se toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Huomioithan ystävällisesti, että asiakas vastaa siitä, että pikkupakettina toimitettu lähetys ei jää säälle alttiiksi ulkosäilytykseen.

Postipaketti

Postipaketin noudat vaivattomasti laajasta yli 1400 palvelupisteen verkostosta, johon kuuluvat Postit ja pakettiautomaatit. Postipaketti on perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä. Paketin kulku on nähtävissä www.posti.fi -sivustolla ja Postin mobiilisovelluksessa. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä. Paketin voi noutaa postista esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen. Pakettiautomaatista lähetys noudetaan lokerokoodilla. Noutopisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, paikoissa joissa on laajat aukioloajat, usein myös viikonloppuisin ja iltaisin.

Express-paketti

Express-paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti lähetystä seuraavana työpäivänä klo 16.00 mennessä useimmilla yhteysväleillä. Paketin kulku on nähtävissä www.posti.fi -sivustolla ja Postin mobiilisovelluksessa. Lähetys jaetaan osoitekorttiin merkittyyn osoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi.

KANSAINVÄLISET LÄHETYSTAVAT

Parcel Connect

Parcel Connect on edullinen postitustapa kansainvälisille tilauksille useaan euroopan maahan. Lähetys toimitetaan perille vastaanottajalle tai noudettavaksi noutopisteestä kohdemaan totuttuun tapaan. Parcel Connect -palvelu tuotetaan yhteistyössä DHL:n ja Bring kanssa. Posti on kumppaniyritysten kanssa luonut yli 47 500 palvelupistettä kattavan verkoston ympäri Eurooppaa. Lähetyksen kulku ja luovutustieto on nähtävissä www.posti.fi -sivustolla. Kuljetusaika lasketaan kun Suomesta on tehty maasta poistumisluenta. Maakohtaiset kuljetusajat Parcel Connect -lähetykselle:

Viro: 1-2 työpäivää
Latvia: 1-2 työpäivää
Liettua: 2-3 työpäivää
Saksa: 3-4 työpäivää
Ruotsi: 2-4 työpäivää
Tanska: 3-4 työpäivää
Alankomaat: 4-5 työpäivää
Belgia: 4-5 työpäivää
Itävalta: 4-5 työpäivää
Puola: 4-5 työpäivää
Tsekki: 4-5 työpäivää
Bulgaria: 5-8 työpäivää
Luxemburg: 4-5 työpäivää
Espanja: 4-7 työpäivää
Portugali: 5-8 työpäivää
Slovakia: 4-5 työpäivää
Slovenia: 4-6 työpäivää
Unkari: 4-6 työpäivää

Priority parcel

Priority-paketti on koko maailman kattava postitustapa. Voit seurata lähetyksen kulkua kansainvälisessä postiverkostossa tunnisteen avulla valtaosassa maailman maita. Lähetys toimitetaan toimitusosoitetta lähimpään palvelupisteeseen ja monissa maissa se kuljetetaan perille vastaanottajan osoitteeseen. Kuljetusaika lähetykselle: Pohjoismaat 3–5, muu Eurooppa 3–7 muu maailma 6–14 työpäivää. Postituspäivää ei lasketa mukaan.

Priority-paketin toimitus vastaanottajan osoitteeseen: Alankomaat, Amerikan Yhdysvallat, Belgia, Espanja, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia(vain yritysosoitteisiin), Liettua(vain yritysosoitteisiin), Luxemburg, Liechtenstein, Malta, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tšekin tasavalta, Unkari ja Viro. Muissa maissa Priority-paketti viedään vastaanottajan osoitetoimipaikkaan. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vastaanottajalle. Postilokero-osoitteiden käyttäminen ei ole mahdollista.

EMS

EMS-pikapalvelu (Express Mail Service) on aikataulutettu kuljetus kaikkiin osoitteisiin yli 190 maassa. Lähetykset ovat aina seurannassa ja ne kuljetetaan ulkomaille muusta postista erillään nopeimpia mahdollisia kuljetuksia käyttäen. Lähetys toimitetaan perille vastaanottajan osoitteeseen. Postilokero-osoitteiden käyttö ei ole mahdollista. Kuljetusaika lähetykselle: EU-alue 1-3 työpäivää, muu maailma 2-8 työpäivää. Lähetyspäivää ei lasketa mukaan. Kulku ja luovutustieto on nähtävissä www.posti.fi -sivustolla.