×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

Lashlovers Oy

Ripsitarvikevalmistuttaja, alan kouluttaja ja uudistaja

LashLovers Oy on suomalainen ripsituotteiden alkuperäisvalmistuttaja. Laatu, turvallisuus ja jatkuva kehittäminen on toimintamme ydintä. Teemme aktiivista yhteistyötä ja tuotekehitystä alan tarvikevalmistajien kanssa. Jokaiselle LashLovers®-tuotteelle on tehty kaikki EU-lain mukaiset turvallisuustarkastukset ja dokumentoinnit.

Uskomme avoimuuteen ja yhdessä oppimiseen. Olemme kouluttaneet alalle tähän mennessä yli 900 ammattilaista. Koulutuksia on tarjolla sekä aloittelijoille että osaamistaan täydentäville ammattilaisille. Olemme ylpeitä kouluttamiemme ammattilaisten verkostosta. LashLovers®-yhteisö tukee ja kannustaa jäseniään monenlaisissa päivittäisissä tilanteissa ja kysymyksissä. Teemme jatkuvasti työtä myös ammattilaistemme työturvallisuuden eteen.
yli 0
LashLovers®-ammattilaista
yli 0
laadukasta LashLovers®-tuotetta
jo yli 0
tyytyväistä kauneudenhoitoalan asiakasta

Lyhyesti meistä

Edelläkävijän ottein

Ripsienpidennysten materiaalit ja tekniikat kehittyvät kaiken aikaa. LashLovers Oy on kehityksen kärjessä. Vuonna 2014 mullistimme ripsialan tuomalla ensimmäisenä volyymiripsitekniikan Suomen markkinoille. Asennustekniikan hiominen huippuunsa on ollut kunnianhimomme. Jaamme parhaita käytäntöjä ja kokemuksia avoimesti kaikille LashLovers®-ammattilaisille.

Rakkaudesta kauneuteen

Parhaaseen lopputulokseen pääseminen ja jatkuvan parantamisen asenne on meille tärkeää. Edelläkävijyys velvoittaa meitä huolehtimaan LashLovers®-ammattilaisista ja heidän asiakkaistaan. Vaalimme kauneutta! Naiset ansaitsevat laatua – hellävaraista, turvallista ja yksilöllistä.

Tuotteet ja koulutukset

Kaikki ripsialan ammattilaiset voivat tilata tuotteitamme; asiakkainamme on satoja kauneudenhoitoalan yrityksiä. Kuka tahansa ripsialalla työskentelevä tai sille aikova on tervetullut ripsikoulutuksiimme. Jokainen klassisen ripsipidennystekniikan taitava on tervetullut myös volyymiripsikoulutukseemme.

Tiimimme

 

KAISA MIETTINEN

Tuotekehitys, asiakaspalvelu

kaisa@lashlovers.fi
tel. +358 40 196 2690

 

PAULA JOUSMÄKI

Vienti, toimittajasuhteet

paula@lashlovers.fi
tel. +358 50 463 5584

 

JANI MIETTINEN

Logistiikkaprosessit, tuotesuunnittelu

jani@lashlovers.fi
tel. +358 45 351 3717

 

EIJA ESSELL

Koulutusilmoittautumiset, tuotetuki,asiakaspalvelu

info@lashlovers.fi
tel. +358 45 237 8887

 

RIITTA ABI NADER

Kouluttaja
Tuotetuki, asiakaspalvelu

riitta@lashlovers.fi
tel. +358 45 844 7377

 

MAIJA TAURIAINEN

Kouluttaja (äitiyslomalla)
Tuotetuki, asiakaspalvelu

maija@lashlovers.fi
tel. +358 44 777 2017

 

Mirka Alila

Kouluttaja
Tuotetuki, asiakaspalvelu


mirka@lashlovers.fi
tel. +358 44 356 6246

 

Amanda Puhk

Kouluttaja
Tuotetuki, asiakaspalvelu


amanda@lashlovers.fi
tel. +358 50 343 5393

 

Regina Wallin

Kouluttaja (Ruotsi), Tuotetuki, asiakaspalvelu

regina@lashlovers.se
tel. +46 73 094 58 00

 
 

Katja Varis

LashLovers® Selected Shop, Asiakaspalvelu

katja@lashlovers.fi
tel. +358 50 460 4834

LashLovers Selected Shop

 

Ronja Allén

Asiakaspalvelu


ronja@lashlovers.fi
tel. +358 40 778 8505

 

Ella Savolainen

Asiakaspalvelu


ella@lashlovers.fi
tel. +358 40 963 3893

                                                                                                                                                            ASIAKASPALVELUN YHTEYSTIEDOT

TUOTETUKI - Tuotteiden käyttöön liittyvät kysymykset: tuotetuki@lashlovers.fi tai p. 045 237 8887

TILAUSKÄSITTELY - Tilauksiin ja tuotetoimituksiin liittyvät kysymykset: tilaukset@lashlovers.fi tai p. 045 351 3717

KOULUTUSINFO - Koulutuksiin liittyvät tiedustelut ja koulutusilmoittautumiset: info@lashlovers.fi tai p. 045 237 8887

 

LashLovers Oy, Länsikatu 15, 80110 Joensuu

Y-tunnus 2658245-9

 

Referenssit

Janiika Toivoniemi, Kauneushuone Janiika, Pöytyä Olin jo aikaisemmin käynyt hyvän ja tunnetun koulutuksen, mutta päätin vaihtaa merkkiä ja kävin mielenkiinnosta LashLoversin vaihtokoulutuksen. Koulutuksessa koin uuden heräämisen ripsienpidennyksiin: paitsi että ripsien tekeminen on vaativaa ja tarkkaa työtä, se voi myös olla hauskaa! Koko työni ripsien kanssa koki suuren muutoksen ja tästä muutoksesta nauttivat nyt niin asiakkaat kuin minä itse.
Eevaliina Wilén, EenaFit, Turku Asiakkaat hurahtivat kertakaikkiaan LL Volyymiripsiin. Kukaan ei enää edes muuta kysele. Kaikesta on tullut pelkästään hyvää palautetta. Huoltoväli pidentynyt, alaripsilaput eivät ärsytä ihoa, huippua että liiman kuivumista ei enää tarvitse odotella. Koulutuksesta jäi hyvät eväät itselle ja tarkennusta on saanut aina ja nopeasti kun on ollut tuen tarvetta. Tuotteet tulevat nopeasti toisellekin puolelle maata. Onneksi löysin LashLoverisin, näillä on ilo tehdä.
Anna Haataja, Kauneushoitola Tuike, Oulu Laatu, edullisuus, turvallisuus ja yhdessä tekemisen ilo - miksi tekisin enää muilla sarjoilla? Kun jotakin rakastaa, siihen haluaa panostaa. Juuri näin tekee LashLovers ja sen jokainen koulutettu ripsiammattilainen.
Niina Ruonala, Kauneushoitola Aava, Akaa Loistava kouluttaja, mahtavat tuotteet! Ja mikä asenne! Positiivisuuden kautta tukien ja apua antaen myös koulutuspäivän jälkeen. Turvallisin mielin olen siirtynyt volyymiripsiin ja niiden antamiin haasteisiin. Kiitos!
Katja Varis, Salon Klipsi/Kauppakeskus Sello, Espoo Lashloversilta saa ammattitaitoista ja ennen kaikki ystävällistä ja kannustavaa ohjeistusta työskentelyyn. Apua on helppo pyytää tilanteeseen kuin tilanteeseen ja mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa varmasti vastauksen! Volyymiripset itsessään ovat aivan ihana keksintö ja niiden avulla jokainen saa juuri sellaiset ripset kuin on aina unelmoinut saavansa.
Raila Elomäki, Kauneushoitola Visio4, Joensuu Ripsimaailman johtotähti, LashLovers. Tavarantoimitukset, asiakaspalvelu, markkinointi, koulutukset, tuotteet, neuvonta, huumorintaju: kaikki parasta AAA-luokkaa.
Senni Koskivirta, Joensuu Lyhyesti ja ytimekkäästi kiitos koulutuksesta ja hyvästä palvelusta.
Virva Laitinen, Salon Mango, Iisalmi Tämä ryhmä ja maahantuoja! On kyllä tosi huippu, kun täällä saa apua ja tukea heti kun sitä tarvitsee. Eihän sitä kukaan ole seppä syntyessään ja olisi kauheaa varsinkin näin volyymiuran alussa jäädä ongelmien kanssa yksin painimaan! On tosiaan tässä vuosien varrella erilaisten firmojen kanssa tullut toimittua ja teillä kyllä tämä henkilökohtainen palvelu on ollut todella positiivinen yllätys, kiitos siitä.
Tanja Hytönen, Hius ja kauneus Jade, Vesanto LASHLOVERS = Laatua, Ainutlaatuista, Säkenöivää, Hienoa, Legendaarista, Oikeaa, Virheetöntä, Erinomaista, Rakkaudella, Sinulle!
Hanna Pikkarainen, Kauneushoitola HannaMaria , Kontiolahti LashLovers-ammattilaiset ovat huipputiimi. Teemme yhteistyötä toistemme kanssa. Yhteistyö maahantuojan kanssa aivan huippuluokkaa. Koulutus todella kiitettävää. Toimitukset erittäin nopeat. Lisäbonuksena: paketit ovat erittäin kauniisti pakattu. Silmänilo!
Hanna-Riika Säärelä-Toivonen, HR Beauty, Vantaa Koulutus ja tyypit ihan omaa luokkaansa! Täällä todellakin asiakas on pääosassa ja kaikki tehdään rakkaudella! Kukaan ei tuijottele vaan omaan napaansa, vaan osaamiset, tieto ja taito jaetaan meille kaikille LashLovers-ammattilaisille. Kouluttajat, kollegat ja koko tämä yhteisö = homma vaan yksinkertaisesti toimii! Iso kiitos, että saan olla osa teitä!
Sini Lehikoinen, Hierontapalvelu Sinister, Joensuu Uutena alalle tulleena koulutus oli täydellinen. Selkeä opastus kädestä pitäen. Tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita millä töitä tehdään, onhan allergikotkin huomioitu. Apua saa nopeasti, kannustusta tulee tehdystä työstä ja tilatut tuotteet ovat erittäin nopeasti saatavilla, joten ei tarvitse kerralla suuria määriä välttämättä tilata. Ei voi kuin suositella.
Anna Hannikainen, Hiusstudio Hohde, Mikkeli Mullistava päivä eilinen. Melkein kaikki ennestään opittu pistettiin uusiksi, jopa pinsetit. Voi todeta, että ekaa kertaa sain todella rahoilleni vastinetta! Kieltämättä en voi kun hymyillä ja odottaa että pääsee huomenna töihin.
Elina Oramaa, Kauneus El'Fiina, Rauma Olet sitten ammattilainen tai asiakas, LashLovers = täydellinen valinta!