×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

LashLovers®-koulutukset


Henkilökohtaista ohjausta

LashLovers®-koulutuksissa opiskellaan ripsienpidennyksiin liittyvät materiaalit ja oikeaoppiset tekniikat. Ripsien asentamisessa pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä kauniin ja kestävän lopputuloksen varmistamiseksi. Siksi kokeneet kouluttajamme antavat henkilökohtaista ohjausta koko koulutuksen ajan. Kaikilla kouluttajillamme on kattava ja usean vuoden työkokemus ripsienpidennyksistä.

Harjoitus tekee mestarin

Koulutuksen jälkeen ripsiammattilaiset hallitsevat olennaiset perusasiat ja taidot. Koulutusjakso on kuitenkin vain yksi osa LashLovers®-koulutuskokonaisuutta. Koulutusjaksoa seuraa itsenäinen harjoitteluvaihe. Harjoittelu ja käytännön tekeminen on äärimmäisen tärkeätä – tekemällä oppii parhaiten. Kouluttajamme ovat koulutettavien ammattilaisten tukena myös harjoittelujaksolla neuvoen, opastaen ja kannustaen. Lue lisää klassisesta ripsienpidennyskoulutuksestamme, volyymiripsikoulutuksestamme, preppauskoulutuksestamme, oppilaitoskoulutuksestamme ja hoitolakohtaisista koulutuksistamme

BOOST-koulutuskokonaisuus

LashLovers® BOOST on täysin uudenlainen ripsiammattilaisille suunnattu koulutuskokonaisuus. Siihen kuuluu BOOST Workshop -verkkokurssi, joka sisältää kattavasti volyymiripsiin liittyvää teoriaa, tekniikoita sekä lisäksi yritystoiminnan kehittämiseen ja sosiaalisen median hyödyntämiseen keskittyvää videosisältöä. Verkkokurssin jälkeen on mahdollista osallistua kouluttajan johdolla tehtävään käytännön harjoitteluun, LashLovers® Workshop -koulutukseen, ja sitä kautta sertifioitua LashLovers®-ammattilaiseksi. Lue lisää BOOST-koulutuskokonaisuudestamme.

LashLovers®-sertifikaatti

Harjoitteluvaiheen (min. 6 kuukautta) jälkeen ammattilaiset voivat suorittaa LashLovers®-sertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus hyväksytysti suoritetuista näyttökoeosioista. Asiakas voi luottaa LashLovers®-ammattilaisen osaamiseen ja tuotteiden turvallisuuteen.


Verkoston tukea

Heti koulutuksen jälkeen koulutettava siirtyy mukaan suljettuun LashLovers®-ammattilaisryhmään. LashLovers®-yhteisön tuella jokainen LashLovers®-ammattilainen voi ylläpitää erikoisosaamistaan ja saada iloa, innostusta ja tukea omaan työhönsä. Verkosto on osoittautunut loistavaksi ammattilaisten yhteisöksi - ei keskinäistä hinta- tai muuta kilpailua, vaan aitoa sparrausta, ideoita, vinkkejä ja linkkejä.

Lashlovers®-ammattilaiset

LashLovers®-koulutuksen käyneet ammattilaiset löydät täältä.

Koulutusten maksaminen

LashLovers®-koulutukset maksetaan aina verkkokaupan kautta. Koulutusmaksun voi suorittaa verkkopankki- tai luottokorttimaksuna, laskulla tai osamaksulla. Laskupalvelun tarjoaa SweaWebPay. Osamaksupalvelun tarjoajia ovat Jousto, Collector, Everyday.fi.

Lisätiedot ja koulutusilmoittautumiset: info@lashlovers.fi tai 045 237 8887.