Evermore ripsien esikäsittelyaine –
puhtautta ja kestävyyttä uudella tasolla

Ripsienpidennysten oikeaoppinen puhdistaminen on hyvästä syystä ammattilaisten kestopuheenaihe. Huolellinen hygienia on lähtökohtana kestäville ja turvallisille ripsienpidennyksille. Opastathan asiakkaasi saapumaan ripsienpidennysten asentamiseen sekä ripsihuoltoihin aina huolellisesti puhdistetuilla ripsillä.

Entistä parempi kestävyys Evermore-esikäsittelyllä

LashLovers on kehittänyt ammattilaiskäyttöön täysin uudenlaisen esikäsittelyaineen, jonka avulla ripsistä saadaan poistettua pienimmätkin epäpuhtaudet ja öljyisyys. Evermoren avulla ripsen pinnasta saadaan optimaalinen vahvan liimasinetin muodostumista ajatellen. Esikäsittelyainetta käyttämällä voidaan saavuttaa erinomainen ripsienpidennysten kestävyys myös niillä asiakkailla, joilla pidennysten kestävyydessä on aikaisemmin ollut ongelmia.

Suomessa valmistettu Evermore ei sisällä lainkaan hajusteita ja on ammattilaisten tilattavissa LashLoversin verkkokaupasta.Evermore esikäsittelyaine

Taatusti tehokkaat ainesosat

Evermore-esikäsittelyaine on pakattu hygieenisiin 1 ml annospakkauksiin. Annospakkauksen sisältö riittää 1-3 käsittelykertaan ja se tulee käyttää kuuden tunnin kuluessa pakkauksen aukaisemisesta. Näin voidaan taata, että tuotteen puhdistavat ainesosat toimivat aina ensiluokkaisen tehokkaasti.

Esikäsittelyaine liuottaa rasvaa sekä edistää ripsien kuivumista, mikäli asiakkaan ripset on pesty juuri ennen ripsien asentamista. Evermore puhdistaa ripsistä äärimmäisen tehokkaasti myös metallipigmentit, joiden jäämiä ripsissä voi olla silmämeikistä.

Evermore annospakkaus

Evermoren käyttö

Onnistuneen lopputuloksen kannalta on ehdottoman tärkeää perehtyä Evermoren mukana tulevaan käyttöohjeeseen. Ripsien käsittely esikäsittelyaineella vie ammattilaiselta aluksi hiukan enemmän työskentelyaikaa, mutta esikäsittelyn hyödyt voi huomata jo seuraavassa huollossa ripsienpidennysten paremman kestävyyden myötä.

Esikäsittelyaineen käytössä avainasemassa on oikeanlainen annostelu sekä ohjeen mukainen työskentelyjärjestys. Liiallinen annostelu tai vääränlainen käyttötapa voi johtaa ei-toivottuun tulokseen tai jopa ripsien kestävyyden heikkenemiseen.

Tutustu siis käyttöohjeisiin tarkasti ja katso myös tuotteen videotutorial:

Tuloksia Evermore-esikäsittelyaineen käytöstä

LashLovers-ammattilainen Ronja Allén oli yksi Evermoren testausryhmän ammattilaisista. Kaikilla esimerkkikuvien asiakkailla on käytetty ennen huoltoa Evermore-esikäsittelyainetta. Kuvista näkee ripsienpidennysten erinomaisen kestävyyden huoltovälien ollessa 3-5 viikkoa.

Ripset: Ronja Allén

 Ripset: Ronja Allén

Ripset: Ronja Allén