×

Rekisteröidy

Käymäsi ripsikoulutus?

Profiilitiedot

kirjautumistietosi

tai kirjaudu sisään

Koulutus on täytettävä!
Etunimi on pakollinen!
Sukunimi on pakollinen!
Etunimi ei kelpaa!
Sukunimi ei kelpaa!
Sähköpostiosoite on väärin!
Sähköpostiosoite on pakollinen!
Tämä sähköpostiosoite on jo järjestelmässä!
Salasana on pakollinen!
Syötä sopiva salasana!
Syötä vähintään 6 kirjainta tai merkkiä!
Syötä enintään 16 kirjainta tai merkkiä!
Salasanat eivät ole samat!
Tilaus- ja toimitusehdot on hyväksyttävä!
Käyttäjätunnus tai salasana on virheellinen!

BOOST - uuden aikakauden koulutuskokonaisuus

LashLovers® BOOST on ripsiammattilaisille suunnattu kattavan verkkokurssisisällön sekä kouluttajan johdolla tehtävän käytännön harjoittelun tarjoava täysin uudenlainen koulutuskokonaisuus.

BOOST Workshop -verkkokurssi

BOOST Workshop -verkkokurssilla käydään läpi tärkeää ripsienpidennyksiin liittyvää teoriaopetusta sekä paneudutaan erilaisiin volyymiripsitekniikoihin. BOOSTissa ratkaistaan myös yleisimmät työskentely- ja tekniikkavirheet, jotka usein johtavat ripsienpidennysten kestävyysongelmiin. BOOST Workshop -verkkokurssin hinta sisältää myös kattavan, noin 170 € arvoisen tuotepakkauksen. Tutustu pakkaukseen tästä.

Lisäksi huomioimme verkkokurssilla yritystoiminnassa sen tärkeimmän eli bisneksen. Yrityksen kannattavuuden laskenta ja erilaiset kaaviot liiketoiminnan tuloksen parantamisesta voivat tuntua hyvin kaukaisille ja vaikeasti toteutettaville asioille kiireisen yrittäjän arjessa. BOOST Workshop -verkkokurssilla sisäistät yksinkertaiset ja käytännönläheiset ohjeet, joiden avulla yritystoiminnan kehittäminen on helppoa. Kannustamme sinua asettamaan itsellesi ja yritystoiminnallesi tulostavoitteita, joiden toteutumisen johdosta sinulla jää aikaa toteuttaa muitakin kuin työelämääsi liittyviä unelmia!

LashLovers® BOOST Workshop -verkkokurssilla tutustutaan myös sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksen asiakaskunnan kasvattamisessa ja näkyvyyden lisäämisessä. Todennäköisesti monta tulevaa asiakastasi on jo ruudun toisella puolella odottamassa, että löytävät palvelusi!

BOOST Workshopissa sinua opastavat kokeneet LashLovers-kouluttajat, joilla on kattava ja monipuolinen osaaminen ripsienpidennysten parista. Tämän lisäksi kurssilla kouluttajina toimivat yritysvalmentaja Jussi Tapio sekä ammattivalokuvaaja Heikki Räisänen.

Osta Boost Workshop -verkkokurssi tästä.

LashLovers® Workshop -koulutus

Verkkokurssin käytyäsi sinulla on mahdollisuus osallistua LashLovers® Workshop -koulutukseen. Valitse Beginner- tai Master- koulutus tämänhetkisten taitojesi perusteella. LashLovers® Workshop on puolen päivän mittainen, kouluttajan johdolla suoritettava koulutus, jossa saat osaamistasoosi perustuvaa henkilökohtaista ohjausta, pääset hiomaan oppimiasi tekniikoita ja toteutat niiden avulla volyymiripset mallillesi. Osallistumalla LashLovers® Workshopiin sinusta tulee aina myös LashLovers®-ammattilainen.

Tutustu Master Workshopin sisältöön täältä ja Beginner Workshopin sisältöön täältä. Tulevat koulutuspäivät kummankin workshopin osalta löydät koulutuskalenteristamme täältä.

 

LashLovers®-ammattilaisen etuja:
- Pääsy suljettuun LashLovers®-ammattilaisten Facebook-ryhmään
- LashLovers®-markkinointioikeudet
- Mahdollisuus suorittaa arvostettu LashLovers®-sertifikaatti veloituksetta
- Jatkuvaa tukea ja sparrausta LashLovers-tiimiläisiltä ja muilta kollegoilta
- Tieto tulevista uutuuksista ensimmäisenä

LashLovers® BOOST koulutuskokonaisuudesta saat erinomaiset valmiudet viedä sekä työsi ripsitaiteilijana että yritystoimintasi uudelle tasolle. Lämpimästi tervetuloa boostattavaksi!